Beschrijving

In agrarische omgeving met prachtig vergezichten gelegen VRIJSTAANDE WONING met AANLEUNWONING, veldschuur, trainingshal en 20 paardenstallen op zeer royaal perceel.

Indeling

Begane grond:	 hal/entree, woonkamer met plavuizen vloer en openslaande deuren naar terras en tuin, woonkeuken met plavuizenvloer, luxe keukenblok in rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur, bijkeuken/berging met kastenwand, luxe (hang)toilet.

Eerste verdieping

overloop, 4 slaapkamers, (4e slaapkamer te bereiken via ouderslaapkamer), luxe moderne badkamer (2019) met inloopdouche, 2e toilet, wastafel in badkamermeubel en 
designradiator, cv-/bergkast.

Tweede verdieping

middels vlizotrap te bereiken bergzolder.

Overige verdiepingen

Zelfstandige aanleunwoning:
Begane grond:	 hal/entree met wasmachineaansluiting, eet-/woonkamer met plavuizenvloer, open keuken met keukenblok in rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur, slaapkamer,badkamer met inloopdouche, (hang)toilet, wastafel in badkamermeubel.
1e Verdieping: middels vaste trap te bereiken bergzolder met dakraam, cv-/bergruimte.

Tuin

Rondom gelegen tuin met prachtige vergezichten.

Bijzonderheden

Heerlijk in rust genieten van het buitengebied en de agrarische omgeving maar toch het centrum van Groesbeek met al haar voorzieningen nabij. Nijmegen, ziekenhuizen, universiteit en snelwegen liggen op circa 15 autominuten, golfbaan ‘Rijk van Nijmegen’ op slechts enkele autominuten.

Spreken rust, ruimte en natuur u aan en bent u een dierenliefhebber? Dan moet u deze vrijstaande woning met zelfstandige aanleunwoning beslist komen bezichtigen !!

Kenmerken