Beschrijving

Luxe en modern uitgevoerde UITGEBOUWDE TUSSENWONING met tuinberging, onderhoudsvriendelijke tuin met achterom gelegen in een jonge moderne nieuwbouwwijk.

Indeling

hal/entree, luxe (hang)toilet met fontein, L-vorm eet-/woonkamer met bergkast, plavuizenvloer met vloerverwarming en toegang tot terras en tuin middels schuifpui, luxe moderne halfopen keuken in hoekopstelling met natuurstenen werkblad en diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping

overloop, 2 slaapkamers (ouderslaapkamer met ruime inloopkast), luxe moderne badkamer met douche, dubbele wastafel en 2e toilet. De gehele 1e verdieping is 
voorzien van vloerverwarming, PVC vloeraankleding.

Tweede verdieping

middels vaste trap te bereiken open zolder met dakraam, bergruimten en wasmachineaansluiting. De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin

Onderhoudsvriendelijke achtertuin, gelegen op het westen, met houten tuinberging en achterom.

Bijzonderheden

Deze volledig geïsoleerde energievriendelijke woning (energielabel A+++) is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping, Nibe warmtepomp (type BA-SVM 10-200/6E) en 4 stuks zonnepanelen. Houten kozijnen met HR++ beglazing. Rustige kindvriendelijke nieuwbouwwijk.

Kenmerken