Omschrijving

Nog te realiseren royale VRIJSTAANDE WONING met GARAGE / BERGING en CARPORT gelegen op een royaal kavel van 582 m² in het heerlijk rustige dorpje Ingen.

Indeling

hal/entree met trapopgang, toiletruimte, royale L-vorm eet-/woonkamer met erker aan de zijkant van de woning, toegang tot terras en tuin, open woonkeuken, garage / berging met carport. De eet-/woonkamer en keuken worden voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping

overloop, 3 slaapkamers (ouderslaapkamer met mogelijkheid voor inloopkast), badkamerruimte, vaste trap naar ………….

Tweede verdieping

open ruimte met daglichttoetreding, ruime mogelijkheden voor het realiseren van een 4e slaapkamer en/of werkkamer.

Tuin

Rondom gelegen nog aan te leggen tuin.

Bijzonderheden

De woning wordt behangklaar opgeleverd, exclusief sanitair en keuken zodat u materialen en uitvoering zelf kunt kiezen en de ruimten naar uw eigen wensen en ideeën kunt (laten) inrichten.

Ten behoeve van verwarming en warmwatervoorziening wordt de woning opgeleverd met een Alpha Inno Tec combi-warmtepomp. Verder wordt de woning voorzien van een Zehnder ConfoAir warmteterugwin-installatie en 4 stuks Solarwatt zonnepanelen. Hierdoor voldoet de woning aan de laatst gestelde energieprestatiecoëfficiënt (EPC-norm) van 0.4. Deze EPC-norm is bepalend voor het woninggebonden energieverbruik, de energie voor verwarming / koeling, ventilatie en warm water.

De woning kent een luxe en karakteristieke uitstraling en wordt voorzien van kwalitatief hoogwaardige installaties, voorzieningen en materialen.

Het rustige dorpje Ingen kent circa 2.200 inwoners, maakt deel uit van de gemeente Buren en is gelegen tussen Tiel en Veenendaal/Rhenen. Centraal gelegen in een heerlijk rustige woonomgeving en aantrekkelijk door de combinatie van de natuur en uiterwaarden op wandelafstand en de bereikbaarheid van de snelweg A15 binnen enkele autominuten.

Kenmerken