Omschrijving

Nog te realiseren  GESCHAKELDE WONING met GARAGE / BERGING gelegen op een kavel van 308 m² in het heerlijk rustige dorpje Ingen.

Indeling

hal/entree met trapopgang, toiletruimte, royale L-vorm woonkamer met erker aan voorzijde van de woning, royale open woonkeuken, garage/berging. De woonkamer en woonkeuken worden voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping

overloop, 3 slaapkamers (ouderslaapkamer met mogelijkheid voor inloopkast), badkamerruimte, vaste trap naar ………….

Tweede verdieping

open ruimte met daglichttoetreding, ruime mogelijkheden voor het realiseren van een 4e slaapkamer en/of werkkamer.

Tuin

Tuin nog aan te leggen.

Bijzonderheden

*** Alleen de rechter geschakelde woning is nog beschikbaar ***

De woning wordt gebouwd onder BouwGarant bepalingen, wordt behangklaar opgeleverd, exclusief sanitair en keuken zodat u materialen en uitvoering zelf kunt kiezen en de ruimten naar uw eigen wensen en ideeën kunt (laten) inrichten.

Ten behoeve van verwarming en warmwatervoorziening wordt elke woning opgeleverd met een Alpha Inno Tec combi-warmtepomp. Verder worden de woningen elk voorzien van een Zehnder ConfoAir warmteterugwin-installatie en 2 stuks Solarwatt zonnepanelen. Hierdoor voldoen de woningen aan de laatst gestelde energieprestatiecoëfficiënt (EPC-norm) van 0.4. Deze EPC-norm is bepalend voor het woninggebonden energieverbruik, de energie voor verwarming/koeling, ventilatie en warm water.

De woningen kennen een luxe en karakteristieke uitstraling en worden voorzien van kwalitatief hoogwaardige installaties, voorzieningen en materialen.

Het rustige dorpje Ingen kent circa 2.200 inwoners, maakt deel uit van de gemeente Buren en is gelegen tussen Tiel en Veenendaal/Rhenen. Centraal gelegen in een heerlijk rustige woonomgeving en aantrekkelijk door de combinatie van de natuur en uiterwaarden op wandelafstand en de bereikbaarheid van de snelweg A15 binnen enkele autominuten.

Kenmerken